PIZZA CANTINA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 257 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Cantina. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 20:30 Tiramisu had taaie en droge lange vingers. En de lasagne vond ik jammergenoeg ook tegenvallen. Veel te veel kaas en de onderkant verbrand.
10 mei 2024 om 13:25 De Bezorging was goed. De pizza was erg dun belegd, we hebben daarover gebeld maar kregen er geen respons op. Zoiets als jammer dan….
29 apr 2024 om 13:20 Pizza’s waren goed en ook de bezorging was keurig en bijna op tijd
18 apr 2024 om 20:31 De kwaliteit van de pizza was oké. Niet geweldig. Bovendien is de service en de klantvriendelijkheid erg slecht.
17 mrt 2024 om 22:56 Ik vind dit persoonlijk geen Italiaanse pizza, matige kwaliteit van ingrediënten.
9 mrt 2024 om 19:59 Bezorging netjes op tijd en lekkere pizza.
9 mrt 2024 om 19:55 Ondanks langere bezorgtijd, warme pizza en goede Italiaanse pizza
25 feb 2024 om 23:18 De pizza was middelmatig qua smaak. Bovendien vind ik het persoonlijk irritant als alle toppings voornamelijk in het midden van de pizza wordt gelegd. Met zo’n dunne bodem proef je alleen maar kaas. Bezorgtijd was wel
31 jan 2024 om 11:12 Het is een zaak die de echte italiaanse smaak weet te brengen. Altijd lekker!!!
24 nov 2023 om 19:56 Pizza’s eerst nog even in de oven gezet om wat op te warmen. Echt heerlijke pizza’s!
28 okt 2023 om 22:18 De beste pizza’s van Breda. Top
13 okt 2023 om 14:05 Heerlijke pizza en ook heerlijke tiramisau